Βράβευση και Τιμητικά Διπλώματα σε Τελειόφοιτους Μαθητές/τριες


Η Πολιτιστική Επιτροπή Ψιμολόφου σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές και μαθήτριες της κοινότητας και να τους δώσει κίνητρα για περισσότερο ενδιαφέρον για μάθηση αλλά και για να επιβραβεύσει τις μέχρι τώρα προσπάθειες τους, αποφάσισε να βραβεύσει τους αριστούχους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες, τόσο του Λυκείου όσο και του Γυμνασίου, που κατοικούν στην Ψιμολόφου. Επίσης, θα δώσει τιμητικά διπλώματα σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου.


Η βράβευση θα γίνει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Πολιτιστική Επιτροπή Ψιμολόφου για την Ημέρα των Ελληνικών Γραμμάτων, την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013.


Η βράβευση των αριστούχων (μέσος όρος βαθμών τελικών εξετάσεων), και τα τιμητικά διπλώματα αφορούν την περσινή σχολική χρονιά 2011 – 2012.


Όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με τα απαραίτητα στοιχεία του/της μαθητή/τριας. Την αίτηση μπορείτε να βρείτε στο γραφείο του Κοινοτικού Συμβουλίου κατά τις ώρες λειτουργίας του ή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.


Παρακαλούμε, όπως οι συμπληρωμένες αιτήσεις συνοδεύονται από αντίγραφο του απολυτηρίου και αντίγραφο του διπλώματος αριστείου που έχει δοθεί από το σχολείο φοίτησης. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο του Κοινοτικού Συμβουλίου μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου, 2013. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δε θα ληφθούν υπόψιν.


Ιδιωτικά σχολεία
Όσον αφορά τα ιδιωτικά σχολεία, θα λαμβάνονται υπόψιν τα αποτελέσματα του τρίτου έτους του γυμνασιακού κύκλου και το απολυτήριο για τους τελειόφοιτους.


Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης από τους πιο κάτω συνδέσμους:
1. Πρόσκληση Εκδήλωσης
2. Πρόγραμμα Εκδήλωσης


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22621248, 96240207 (γραπτό μήνυμα)


Από την Πολιτιστική Επιτροπή Ψιμολόφου