ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας ενημερώνουμε ότι το Κ.Σ. έχει προχωρήσει στη δημιουργία χώρων στάθμευσης σε τεμάχιο δικής του ιδιοκτησίας που βρίσκεται απέναντι απο το Αθλητικό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ και στο χώρο πρασίνου που βρίσκεται πίσω αριστερά απο την Υπεραγορά Κερύνεια. 
Παρακαλούμε θερμά όπως χρησιμοποιείτε τους χώρους στάθμευσης και αποφεύγετε να σταθμεύετε παράνομα στους κεντρικούς δρόμους της Κοινότητας. 
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μετά το τέλος των εργασιών στην οδό ΓρΗγόρη Αυξεντίου έχει δημιουργηθεί διάβαση πεζών μπροστά από την Υπεραγορά Κερύνεια. 
Μετά λύπης μας έχουμε παρατηρήσει ότι κάποιοι οδηγοί σταθμεύουν στη διάβαση πεζών παράνομα και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας. Το ίδιο συμβαίνει και στους κεντρικούς δρόμους γύρω από την πλατεία της Κοινότητας. 
Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η ασφάλεια των κατοίκων είναι υπεράνω όλων και να αντιληφθούμε τη σοβαρότητα του προβλήματος που δημιουργούμε σταθμεύοντας παράνομα. 
Το Κ.Σ. καθημερινά γίνεται δέκτης παραπόνων από κατοίκους και μη και ως η Αρμόδια Αρχή τονίζει ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον αυτή η κατάσταση και θα προβεί σε ολες τις δέουσες ενέργειες ούτως ώστε οι κάτοικοι και τα τροχοφόρα να διακινούνται με ασφάλεια.
Πρός αποφυγήν παρεξηγήσεων και ταλαιπωρίας παρακαλούμε θερμά όπως σταθμεύετε στους χώρους στάθμευσης που έχουν δημιουργηθεί.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.