ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΙΜΟΛΟΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Και στη Ψιμολόφου η Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα αποφάσισε να διατηρήσει το υποκατάστημα της στη Ψιμολόφου που μέχρι σήμερα λειτουργούσε ως υποκατάστημα της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας. Η Ελληνική έκρινε ότι o κύκλος εργασιών του υποκαταστήματος καθώς και η χωροθέτηση του, πληρούσαν τους όρους και προϋποθέσεις για να συνεχίσει το υποκατάστημα τη λειτουργία του για την ευρύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Ο πρόεδρος και τα μέλη Κοινοτικού Συμβουλίου Ψιμολόφου καθώς και των κοινοτήτων του Συμπλέγματος Ταμασσού, χαιρετίζουν και εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την απόφαση της Τράπεζας και πρόσθεσαν ότι το κεντρικό σημείο που βρίσκεται η κοινότητα και ο βαθμός εξυπηρέτησης πολλών χιλιάδων πελατών της Ελληνικής Τράπεζας (πλέον) στις γύρω κοινότητες θα δικαιώσει την συγκεκριμένη επιλογή και παράλληλα δείχνει και το ανθρώπινο πρόσωπο της Τράπεζας. 
Σημειώνεται ακόμη ότι η Ψιμολόφου βρίσκεται σε κεντρικό σημείο που οδηγεί σε μια πλειάδα κοινοτήτων και ως εκ τούτου το υποκατάστημα της Ελληνικής που θα συνεχίσει τη λειτουργία του, διασφαλίζει ότι το κοινό θα έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση και θα εξυπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολόκληρη η περιφέρεια Ταμασσού. 
Παράλληλα το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει μεριμνήσει και δημιουργήσει χώρους στάθμευσης πλησίον του υποκαταστήματος που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της κοινότητας, προς διευκόλυνση των εργασιών της τράπεζας και των κατοίκων.
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψιμολόφου, ευχαριστεί για άλλη μια φορά την Ελληνική Τράπεζα για την απόφαση της και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η επιλογή της Ελληνικής Τράπεζας θα δικαιωθεί και παράλληλα δηλώνει την ετοιμότητα του να συζητήσει για οποιαδήποτε άλλη διευκόλυνση τυχόν χρειαστεί στο μέλλον, ούτως ώστε το υποκατάστημα να συνεχίσει τη λειτουργία του, με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Περιφέρειας Ταμασού και όχι μόνο.