ΤΑΜΑΣΣΙΑ 2018!! 

ΤΑΜΑΣΣΙΑ 2018!! 
Μια μέρα πλούσια από γεύσεις, δουλειά, οργάνωση, χαμόγελα, χορό και τραγούδι!! Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 14/10/18 η κύρια εκδήλωση των «Ταμασσίων 2018» στην πλατεία της Κοινότητάς μας! Ο κόσμος μας τίμησε με την παρουσία του και απόλαυσε από κοντά ζεστό παλουζέ, αναρή, τραχανά, ζεστό ψωμί, λικέρ ροδιού κι άλλα παραδοσιακά εδέσματα,

 

καθώς και τους διάφορους τεχνίτες, που έδειχναν στον κόσμο, ο καθένας το δικό του επάγγελμα, παραδοσιακό αλλά και σύγχρονο


Το τελετουργικό πρόγραμμα που ακολούθησε, άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κοινότητάς μας, όπου ευχήθηκε τα καλύτερα στον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Ταμασσού με την ευκαιρία των 30χρονων του. Με τον εορτασμό των 30χρονων, το Κοινοτικό Συμβούλιο μας, αποφάσισε να τιμήσει τον συγχωριανό μας κ Κώστα Καρανίκη, που για 14 χρόνια υπηρέτησε τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο από τη θέση του προέδρου και η παρουσία του θα παραμείνει ανεξίτηλη στην ιστορία του. Την πλακέτα παρέλαβε η σύζυγος του κ. Στέλλα Καρανίκη, επειδή ο ίδιος απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό. Στον χαιρετισμό του ο κ Μάριος Πέτρου αναφέρθηκε και στην κ. Κατερίνα Ιωάννου, που εδώ και 30 χρόνια ανελλιπώς εκπροσωπεί την κοινότητά μας στον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Ταμασσού και από τη θέση της Γραμματέως εργάζεται για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής Ταμασσού. 


Ακολούθησε ο χαιρετισμός του προέδρου του Πολιτιστικού Συνδέσμου, κ. Κυριάκου Κυριάκου.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Άννα Βιολάρη, πρώτη λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης, που εκπροσώπησε τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη και ανέγνωσε τον χαιρετισμό του, αφού η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του.

Ευχαριστούμε τον βουλευτή του Ακέλ κ. Γιώργο Λουκαΐδη που μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς και τον Πρωτοπρεσβύτερο Πάτερ Προκόπιο Κωνσταντίνου, την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κ. Έλενα Περικλέους, το προσωπικό του Δημόσιου Νηπιαγωγείου, τους Προέδρους των κοινοτήτων του Συμπλέγματος Ταμασσού, τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Ταμασσού, που μονίμως εδώ και 30 χρόνια προσφέρει, τον Λαογραφικό Όμιλο Ψιμολόφου και φυσικά τους Ανδρέα Δημητρίου, τον Ανδρέα Ανδρέου και τον Παναγιώτη Καρατζιά με το μουσικό τους πρόγραμμα!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τεχνίτες μας και σε όσους εργάστηκαν για το κάθε περίπτερο αφιλοκερδώς στα διάφορα επαγγέλματα και εδέσματα, τον Αλέξη και Κυριάκο για το υπέροχο φαγητό, τον κύριο Μέμνο με τους λουκουμάδες του, και φυσικά όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!