ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ 2018!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ 2018!

Μια πανέμορφη και ζεστή βραδιά! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία της Κοινότητας!!

 

 

Πυροτεχνήματα, χιόνι, τραγούδια απò παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Δημόσιου Νηπιαγωγείου,

 

χειροτεχνίες, face painting, κρασάκι, ζιβανία, pop corn, ζεστή σούπα και άλλα πολλά εμπλούτισαν το πρόγραμμά μας και μας έκαναν να μπούμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα!

 

 

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Κάκκουφα που με τον δικό του τρόπο σκόρπισε χαμόγελα.Την Μαρία Δέσποινα Κυριακού που οργάνωσε παζαράκι και φέτος με δικές της κατασκευές και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά τροχοκαθίσματος, τους Συνδέσμους γονέων του Δημοτικου Σχολείου και του Δημόσιου Νηπιαγωγείου για την βοήθεια τους, τις κυρίες Κατερίνα, Χρίστα, Ολυμπία, Στέλλα, που απασχολούσαν τα παιδιά με δημιουργίες,

την κυρία Βάσω Παστού που ανέλαβε το face painting, την κυρία Ροδούλα Γεωργίου και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Δημόσιου Νηπιαγωγείου για τα υπέροχα τραγούδια που μας παρουσίασαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χάρη για το υπέροχο ζεστό κρασί και την κυρία Σοφία για την πολύ νόστιμη σούπα της.

 

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε ακόμα μια φορά με την παρουσία σας!